Istorija

Osnivači (partneri) prve zajedničke kontakte ostvaruju kao zaposleni u kompaniji Knjaz Miloš, sarađujući na projektima u oblastima finansija, prodaje, distribucije, ljudskih resursa.
Nakon uspešne saradnje na različitim projektima, partneri su došli na ideju da osnuju svoje društvo za konsalting, što se desilo u 2007, kada je osnovano društvo za konsalting AMBB d.o.o. Tako je sa formiranjem AMBB društva formiran i nov koncept ili ideja da se kroz zajednički rad i zajedničku saradnju sa klijentima promovišu prave vrednosti, ideje ili koncepti koji daju očekivane rezultate.

Danas

Danas, AMBB je konsultantska firma sa timom stručnjaka u različitim oblastima, posvećena glavnim principima društva koji se zasniva na kreativnosti, kooperativnosti razvojem partnerstva kao i stalnim unapređenjem postojećih rešenja.

Izborom ili odabirom AMBB-a dobijate tim stručnjaka sa iskustvom iz različitih branši robe široke potrošnje, tim posvećen zajedničkom postizanju što boljih rezultata, kao i potpuno novi koncept zagarantovan uspehom.

Naš konsalting se zasniva na iskustvima različitih kompanija koje su se bavile robom široke potrošnje gde se implementacija izvodi na jednostavan i realističan način što rezultira solucijama koje će dovesti partnera tj klijenta do poboljšanja njegovog celokupnog poslovanja. AMBB uvek blisko sarađuje sa klijentima u vidu zajedničkog (timskog) nastupa a sve u cilju obezbeđenja i ostvarivanja ključnih poslovnih pokazatelja.

Sutra

Prilikom osnivanja društva partneri su postavili osnovne principe i načela postojanja AMBB društva, tako da je i danas i sutra posvećeno osnovnoj misiji i vrednosti društva.

Misija / Vrednost AMBB je konstantna posvećenost postizanju rezultata (ciljeva) kroz koncept “znamo kako” (know-how) koji se sastoji u davanju relevantnih rešenja menadžmentu rukovodstva klijenta za ostvarivanje njihovih poslovnih rezultata.

Možete nas pratiti i na:    
AMBB d.o.o. Beograd, Srbija ©2010 Sva prava zadržana
Osnivači (partneri) prve zajedničke kontakte ostvaruju kao zaposleni u kompaniji Knjaz Miloš, sarađujući na projektima u oblastima finansija, prodaje, distribucije, ljudskih resursa. U 2007. partneri su odlučili da osnuju firmu - društvo za konsalting AMBB.
Izborom ili odabirom AMBB-a dobijate tim stručnjaka sa iskustvom iz različitih branši robe široke potrošnje, tim posvećen zajedničkom postizanju što boljih rezultata, kao i potpuno novi koncept zagarantovan uspehom.
Misija / Vrednost AMBB je konstantna posvećenost postizanju rezultata (ciljeva) kroz koncept “znamo kako” (know-how) koji se sastoji u davanju relevantnih rešenja menadžmentu rukovodstva klijenta za ostvarivanje njihovih poslovnih rezultata