Konsultanti

U zavisnosti od vrste projekta, samog izbora koncepta klijenta, da li je to unutrašnji koncept “in house” ili je koncept monitoringa, supervizije projekta biraju se i profili konsultanata. Međutim treba naglasiti kada se kaže konsultant, prvenstveno se misli da je sa klijentom dogovoren prvi koncept implementacije rada ili koncept “in house”. Ovaj koncept se zasniva na permanentnom prisustvu konsultanta kod klijenta – puno radno vreme na unapred dogovoreni vremenski period.

Saradnici

Saradnici su prvenstveno zaduženi za koncept monitoringa / supervizije projekta i u zavisnosti od potrebe supervizije biraju se i profili saradnika. Naravno i ovaj koncept se zasniva na prisustvu i unapred dogovornom angazovanju kod klijenta. Da bi izbegli bilo kakvu zabunu, u ni jednom od ovih koncepta ili vrste angažovanja ne odstupa se od glavnih načela poslovanja, tj. Misije / Vrednosti AMBB, nego se želi kroz ovu vrstu koncepta približiti i dati adekvatan izbor svakom klijentu.

Možete nas pratiti i na:    
AMBB d.o.o. Beograd, Srbija ©2010 Sva prava zadržana
Konsultanti koji su permanentno uključeni u projekat, tj. u svakodnevnom direktnom radu sa klijentima iz različitih oblasti finansija, prodaje, marketinga, logistike…
Saradnici koji su permanentno uključeni u projekat, tj. u svakodnevnom direktnom radu sa klijentima iz različitih oblasti finansija, prodaje, marketinga, logistike itd, ali je njihovo angažovanje limitirano i unapred dogovoreno.